Jag och min blogg

Det här är stället där jag skriver av mig om allt det som ger mig glädje i livet. För det första är jag en tjej som gillar att resa mycket. Jag har varit i alla världsdelar förutom Australien, som jag gärna vill resa till så fort jag får chansen. På den här bloggen kommer du definitivt att få läsa om massor av restips.

Jag och min bloggMitt andra stora intresse i livet är träning. Framför allt gillar jag löpträning av alla de slag, och jag springer minst tre gånger i veckan. Förutom det går jag då och då på pilates, och jag har också provat på kickboxning, som jag tycker är otroligt roligt! Träningsintresset är också en del av mitt lite bredare intresse för hälsa.

Lite mer om mig

Jag är född och uppvuxen i Sälen, och har på så vis en naturlig fallenhet för skidåkning. Det är vanligt att man provar på det någon gång om man kommer härifrån, och jag är inte annorlunda. Det är dock inte backarna som är mitt naturliga habitat, utan löpspåret. Det jag gillar med löpning är att jag använder den egna kroppen.

Jag och min bloggPå senare tid har jag också börjat att intressera mig allt mer för matlagning. Det är förstås en essentiell del av en hälsosam livsstil att äta rätt. Inte bara bör man få i sig rätt mängd protein om man är en aktiv människa, det är också viktigt att de andra näringsämnena finns på plats. Och framför allt: det ska ju vara gott att äta!

Matlagning är också ett intresse som har utvidgats i takt med att jag har rest världen runt. Genom att få med mig en eller flera smakinfluenser från varje plats jag besökt, har mitt kök blivit mer rikt. Det är verkligen något jag kan rekommendera: smaka på de platser du besöker! Då förstår du dem på ett helt annat sätt än du kan göra annars.